top of page

Yin Yoga studio Blerick

248966474_2975301189400900_5314558622348293965_n.jpg

Yin Yoga raakt.

Mijn missie voor The Yoga Box in Blerick is jou kennis te laten maken met de wereld die zich in je onderbewustzijn bevindt. Die wereld kun je ontdekken en voelen in diepe ontspanning. Yin Yoga is een van de manieren om in die ontspanning te komen. Jij bent welkom.

En nu ben ik hier....

In 2015 kwam ik voor het eerst in aanraking met de wereld van yoga, toevallig tijdens een sportles waar de instructeur niet aanwezig was. De deur ging open, de yogadocent ging voor de groep staan en begon te praten over adem, kracht, zachtheid en energie. Daarna was ik verkocht en ben ik heel Nederland door gereisd om bij de beste en mooiste yogadocenten en studio's lessen en workshops te volgen. Daarna volgde yogaretreats en uiteindelijk naar Costa Rica voor mijn yogadocentenopleiding in Yoga en Energetics. Terug in Nederland heb ik mijn baan in het onderwijs toen al snel opgezegd en begon ik de studio in Panningen. Er gebeurde nog veel meer tussendoor, grote en kleine ervaringen, pijnlijk en vol liefde. En nu ben ik klaar om weer mijn yoga te delen.

Je bent welkom in mijn huis, waar ik voor jou plek heb om jouw yoga te beoefenen. In de diepe ontspanning te geraken en op reis te gaan in je lichaam en geest. 

Contact

Heb je vragen over Yin Yoga in The Yoga Box in Blerick?

Stel ze dan hier. 

bottom of page